Psykolog Helle Dam Nielsen - Personlig og professionel udvikling               Tlf. 6061 0120
Supervision for psykologer eller mennesker der arbejder i social- og sundhedssektoren
Supervision 


Supervision af psykologer med henblik på autorisation
Jeg tilbyder supervision til psykologer der arbejder inden for det erhvervspsykologiske felt. For psykologer der er under efteruddannelse til autorisation tilbyder jeg en pakke på 10 sessioner á 2 timer til 19.000 kr. Ved køb af 2 pakker 34.000 kr. Supervision af professionelle inden for sundheds- og socialfagene 
I social- og sundhedsfag har man ikke alene den vigtige og vanskelige opgave det er at arbejde med andre menneskers udvikling, sundhed og trivsel. Ens vigtigste redskab er også mennesker, i den forstand, at man må bruge sig selv og sin menneskelighed for at opnå resultater. 
Det kræver stor relationskompetence og stor indsigt i mange psykologiske mekanismer. Derfor er det helt nødvendigt ind i mellem, at kunne hæve sig op over det daglige arbejde for at kunne overskue hvad der foregå, få kigget på egne virkemidler og den påvirkning andre har på ens handlinger. Supervision er en mulighed for, sammen med sine kollger, at få nye hensigtsmæssige måder at komme videre i opgaven med større kvalitet. Ligesom det er en rig kilde til praksislæring og kompetenceudvikling. 
Jeg tilbyder supervision på systemisk grundlag til individer, teams og hele kollegagrupper. 
Kontakt mig for et tilbud. 


Vesterbrogade 56, 1. 1620 Kbh V  - kontakt@helle-dam.dk - tlf. 60610120
SiteBuilder drevet af  Vistaprint